Translate

вторник, 20 января 2015 г.

Чим пригощають в ресторані "Кобзар"? / What are served in the restaurant "Kobzar"?

Меню ресторану „Кобзар”
Салати. Салат з гарячою печінкою по-Ківерцівськи (печінка, печериці, огірки, салат, гороховий соус).
Салат з копченою шинкою (салат, кальмари, копчена шинка, томати, огірки,олія).

Салат „Полонинський”( філе курочки, томати, горіхи, часник, соус)
Салат „Садовий” (огірки, томати, цибуля, болгарський перець)
Теплий салат з телячими смужками (салат, смажена вирізка, бринза, печериці, томатний соус)
Холодні закуски
Фарширований короп, тушкований в овочах
Холодець з півня
Закуска по – українськи (ніжне сальце, почеревина, часник, цибуля)
Оселедець з картоплею під горілку
Язик з хріном
М’ясна нарізка
Гуслики з баклажанів та гострого сиру
Баклажани, смажені з часником та томатами
Квашені огірки та томати
Хрумка квашена капуста
Гриби білі мариновані
Гарячі закуски
Фарширований перець
Домашня ковбаса
Язик, запечений з овочами
Зрази з м’ясом по - Василівськи
Деруни з сметаною
Яєчня
Омлет з шинкою, овочами і сиром
Вареники
З м’ясом
З картоплею та грибами
З вишнями
Пельмені домашні
Млинці
З маком і медом
З яблуками
Налисники з сиром
Оладі з медом, джемом, сметаною
Сирники по-київськи
Перші страви
Борщ „Український”
Пампушки
Юшка „Козацька”
Масляна солянка
Другі страви
Свіжина
Тушковане м’ясо з чорносливом
Вирізка, запечена по – димерськи
Яловичина
М’ясо по - Кобзарськи
Лоці
Печінка, смажена по – гуцульськи
Душенина зі сметаною
Індички та курчата
Котлета по – київськи
Мазурики
Курячі крильця
Завиванець „Богатирський”
Шашлики
Із свинини
Із яловичини
З індички
Баранячі ребра з овочами
Гарніри
Картопля, запечена у фользі
Товчена картопля
Смажена картопля по –селянськи
Гречана каша з грибами
Овочі, смажені у вугіллі
Доповнення
Гірчиця
Сир
Сметана
Мед
Хліб
Десерти
Фруктова мішанка
Оладі з медом
Сирники
Пиріг з яблуками


Комментариев нет:

Отправить комментарий