Translate

вторник, 20 января 2015 г.

Шулики / Szulik

Маковія

ШУЛИКИ. Маргарин посікти з борошном, додати сметану, цукор, яйця І замісити тісто. Розкачати корж, покласти на змащене маслом деко, наколоти виделкою і випікати у духовці 20—25хв.
Випечений корж розламати невеличкими квадратами і добре перемішати з підливою.
Підлива: промитий І добре запарений мак розтерти порціями у макітрі, додати цукор, мед і розвести кип'яченою водою.

Борошно — 300 г, маргарин — 100 г, цукор — ЗО г, яйця — 2 шт , сметана — 80 г Підлива мак — 200 г, вода — 200 г, цукор — 100 г, мед — 100 г

Комментариев нет:

Отправить комментарий