Меню ресторану „Пузата хата”
Салати
1.З квасолі (квасоля, морква,
цибуля, яйця, солоні огірки, сметана)
2. „Олів’є”
3. З копченою шинкою (сир, шинка,
томати, огірки, олія)
4. „Новинка” (буряк, родзинки,
майонез)
5. „Вінегрет”
6. „Струмок” (сир, чорна редька,
яйця, цибуля, майонез)
7. З овочевими консервами
(картопля, мрква, буряк, яйця, риба, олія, майонез)
8. „Богуславський” (капуста,
ріпчаста цибуля, зелений горошок, яйця, цукор, зелень, перець, сіль)
9. По – домашньому (картопля,
квашена капуста, квасоля, цибуля, олія)
Холодні закуски
1. Холодець з курятини
2. Паприка
3. Омлет з овочами
4. Оселедець фарширований
5. Фаршировані помідори
6. Мариновані гриби
Гарячі закуски
1.Борщ український з пампушками
2. Голубці по – криворізьки
3. Перепічка
4. Котлети по – київськи
5. Грудинка селянська
6. Бабусин суп
7. Суп квасолевий з грудинкою
8. Смажена картопля
Варенички
1. З картоплею
2. З м’ясом
3. З вишнями
4. З грибами
5. Пельмені
Десерти
1. Сирники
2. Налисники
3. Медовик
4. Десерт апетитний (яблука,
цукор, вершки, желе
Напої
1. Чай „Лісовий”
2. Квас медовий
3. Напій „Медовий”
4. Напій „Козацький”
5. Узвар
Ресторан „Швидко”
Варенички – виключно ручної
ліпки!
З сиром
З грибами
З картоплею
З м’ясом
З капустою
З сиром
З вишнями
Пельмені
Меню
Хмільне (пиво, картопля смажена,
котлета”Швидко”, вінегрет)
Швидко (суп, хлібець, вареники з
м’ясом малі)
До посту (борщ пісний, зрази з
грибами, салат „Гуцульський”, чай
Бабусине (борщ, пампушки,
вареники з картоплею, салат із свіжої
капусти)
Студентське (вареники з
картоплею, салат із свіжої капусти, чай)
Ласунчик (вареники з сиром, мед
або сметана, тістечко „Котигорошко”)
Перші страви
Борщ
Суп курячий
Фірмові страви
Котлета „Швидко”
Котлета по київськи
„Солодкі колобки”
Зрази з грибами
Налисник з шинкою та сиром
Гарніри
Картопля смажена
Картопляні кульки
Картопля по – домашньому
Салати
Із свіжої капусти
„Вінегрет”
„Олів’є
„Гуцульський”
З оселедцем
На додачу
Хлібець житній
Пампушки
Пампушки з часником
Мед квітковий
На початок роботи.
Комментариев нет:
Отправить комментарий