Translate

понедельник, 28 сентября 2015 г.

Торт СНІКЕРС / Snickers Cake

ТОРТ ” СНІКЕРС” 
Для приготування тіста нам знадобиться:-
Стакан борошна,
-Стакан цукру,
-5 яєць,
-100 г шоколаду,
-дві столові ложки молока,
-дві чайні ложки розпушувача
-ваніль.
Для приготування торта снікерс нам потрібно два креми.
Для приготування першого крему нам знадобиться:
-400 г вершків,
-дві столові ложки цукру.

Для приготування другого крему нам знадобиться:

-2/3 Банки вареного згущеного молока,
-100 г вершкового масла,
-100 г арахісу.

Для прикраси нам також знадобиться глазур. Для глазурі ми беремо:

-дві столові ложки молока,
-100 г шоколаду.

Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки починаємо збивати з цукром і з ваніллю. В окремій мисці (бажано у фарфоровій) додаємо молоко, шматочки шоколаду і ставимо на водяну баню, перемішуємо до отримання однорідної маси. Потім в масу з молока додаємо збиті жовтки і добре збиваємо. Білки збиваємо в міцну піну і додаємо в приготовлену масу з шоколаду, додаємо борошно, розпушувач і ретельно перемішуємо.

Змащуємо форму для випікання олією і притрушуємо мукою. Вливаємо туди отримане тісто і випікаємо в духовці при температурі 180 градусів приблизно 30-40 хвилин. Коли корж буде готовий, після того як він охолоне його можна буде вже поділити навпіл.

Для начинки торта нам потрібно приготувати перший крем з вершками. Збиваємо вершки з цукром і рівномірно змащуємо нижній шар коржа вершковим кремом.
Варену згущенку збиваємо зі розм’якшеним маслом і додаємо туди арахіс. Потім, отриманим кремом змащуємо поверхню нижнього коржа, поверх вершків з цукром.

Накриваем другим коржем і готуємо глазур. На водяній бані растоплюємо шоколад і змішуємо з молоком, перемішуємо до отримання однорідної маси. Поливаємо верхній шар глазур’ю і прикрашаємо (ще можна полити карамельним топінгом). Торт перед подачею на стіл повинен 5 годин постояти в холодильнику.

Комментариев нет:

Отправить комментарий